Categories
Uncategorized

Aankondiging Act 13

We hebben lang niet kunnen spelen en er is veel gebeurt maar 3,4 &5 Juni zullen we dan toch echter weer op het Inka terrein ter Zeeland staan en Act 13 dan eindelijk draaien.

Categories
Uncategorized

Enneade Special

Het is dan eindelijk zover, de inschrijvingen voor de Enneade Special Where it all began zijn dan ook vanaf morgen open!

Totaal aantal kaarten beschikbaar is 50! Op = Op ,K?

LET OP!!!!!!

Wij vragen jullie met enorme klem om een annulering verzekering mee te pakken bij het kopen van kaarten. Wij weten gewoon niet hoe het gaat lopen, het risico is aanwezig dat als het om een of andere manier niet door gaat Enneade de kosten niet kan dekken. We moeten een investering doen in het evenement. We hopen daarvoor jullie begrip.

Daarnaast!

Lidmaatschap is zoals ieder jaar verplicht en niet inbegrepen bij de kaarten. Deze zal je moeten voldoen met een overschrijving of op het evenement zelf.

Categories
Uncategorized

Verplaatst!

Door de gisteren aangekondigde verordening zullen wij helaas het voorjaar evenement van Enneade moeten aflasten. Het is niet anders.

Maaaar….

25 t/m 27 september dit is de datum dat we het opnieuw zullen gaan proberen. Van uitstel komt geen afstel!

Gekochten kaartjes zullen dan ook geldig zijn voor het najaar evenement. Heb je vragen stel ze vooral per mail Info@enneade.nl.

Categories
Uncategorized

COVID-19

Ik ga er niet teveel over zeggen maar wel het volgende;

We weten als bestuur van Enneade niet hoe het de komende maanden gaat lopen. Er is een kans dat het evenement niet door gaat. Indien we de beslissing moeten maken informeren we jullie hier zo snel mogelijk over.

Also mocht het toch niet doorgaan proberen we het in het najaar nog een keer.

Einde bericht.
Rody.